Sinds 3 jaar hebben wij een winkel naast ons huis. Wat zeer spontaan  en piepklein ontstond met een pot honing en een plak kaas is inmiddels uitgegroeid tot een lief klein winkeltje. 

In onze winkel vindt u voornamelijk producten die wij zelf of door andere buren/bedrijven uit te omgeving zijn gemaakt.  Biologisch en/of onbespoten.

Helaas is door diverse ontwikkelingen besloten om het huidige assortiment leeg te verkopen. Wij zullen onze winkel voortzetten met onze eigen  geproduceerde wijnen, (honing)bier en potten honing.

 

Uit eigen keuken:

Chocolade en Bonbons.

Wij maken zelf chocolade en bonbons van chocoladedruppels van het merk Callebout. Bij dit merk kan je zien van welke boer de cacaobonen zijn afgenomen en weten wij zeker dat ze een eerlijke prijs hebben ontvangen.

Jams en siropen

Van het fruit uit eigen tuin maken we elk jaar weer lekkere halva jam en siropen.

Bier

Van onze eigen honing maken we honingbier. Altijd in kleine oplages. Dat de bier met honing wordt bereid houdt niet in dat ze ook zoet zijn. Wij hebben verschillende bieren die we om beurt maken. Zo een IPA, triple, Bock, witte, weitzen Dunckel. We proberen altijd om meerdere varianten in de winkel te hebben staan. Soms is de vraag zo groot dat wij dit niet bij kunnen houden in de productie. Dan zal het aanbod dus iets minder zijn.

Wijn

Hoewel de wijnen die we nu nog in de winkel hebben staan afkomstig zijn uit Spanje, hopen we komend jaar onze eigen wijnen in de winkel te hebben.

Op dit moment hebben we wel honingwijn van eigen maak, ook wel Mede genoemd. Hierin maken we ook verschillende varianten, welke ook niet perse zoet hoeven te zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld er al een gemaakt met appel/kruiden, kersen/vanille, sinaasappel.

Ook maken we wijnen van (klein) fruit uit eigen tuin. Voor zover de oogst dit toelaat.

Het aanbod varieert dus nogal. Check de webshop of kom naar de winkel voor het actuele aanbod.

Samenwerken met:

Ook hebben we producten van buren of lokale bedrijven in de winkel. Je vind bij ons producten van:

Paradijsvogelbosje , oosterwold ( jam, saus, siroop, appelmoes, peren, membrillo )

Imkerij Kirsten Bosch ,oosterwold (jam, gelei, siroop, azijn ect)

Kruiderij Hof van Eeden ,oosterwold (gedroogde kruiden, thee, siroop)

Beatrijs ,oosterwold (jam en saus)

Natuurlijk is er veel meer te vinden in de winkel. Kijk op de webshop of kom in de winkel voor het complete aanbod.